Betalen, verzenden, afhalen, retourneren

Betalen

Indien u tijdens het bestelproces aangegeven heeft dat uw bestelling verzonden moet worden, dan kunt u betalen door overschrijving van het verschuldigde bedrag op de volgende rekening:

IBAN: NL78 INGB 0004398245
Bank: ING Bank N.V.
BIC: INGBNL2A
 

Let op: u hoeft niet direct bij het afronden van de bestelling te betalen. U ontvangt eerst een pro-forma nota.

Nadat wij alle door u bestelde artikelen verzameld hebben, ontvangt u een definieve nota. Hierna kunt u overgaan tot betaling.

Heeft u ervoor gekozen om uw bestelling af te halen, dan kunt u deze in onze winkel betalen.

Verzenden en verzendkosten

Nadat wij alle door u bestelde artikelen verzameld hebben én nadat wij de betaling van uw bestelling ontvangen hebben, zullen uw artikelen verzonden worden. De verzendkosten bedragen voor:

Bestellingen met een verzendadres binnen Nederland:

Bestellingen met een verzendadres buiten Nederland:

 

Retourneren van bestellingen

U heeft een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie artikel 4 van onze algemene voorwaarden.
 
Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Outdoor Ruitersport zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.
 
Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.
 
Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen eerst schriftelijk aan Outdoor Ruitersport kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail, per post of door gebruik te maken van onze retourneerpagina. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. 
 
Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Buitenlandse klanten dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden. 
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Outdoor Ruitersport heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. 
 
Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 30 dagen aan u terugbetaald.
Outdoor Ruitersport © 2018